Keramika Koper preseneča s ponudbo kopalnic

Lani smo se lotili preureditve kopalnice, ki je bila potreba temeljite prenove. Veliko časa smo se ustavili predvsem pri izbiri keramike, torej straniščne školjke, tuš kabine, bideja, keramičnih ploščic in kopaliških omaric. Hoteli smo take, ki so vrhunske kvalitete, ki bo zagotavljala dolgo obstojnost. S kvaliteto trenutnih kopalniških elementov namreč nismo bili zadovoljni. Še posebej je to veljalo za keramične ploščice, ki so popokale in se krušile. Njihov videz je deloval umazano in kljub uporabi močnih čistil se jih kar ni dalo očistiti. Pri pregledu trgovin na spletu, ki prodajajo vse za kopalnico, smo naleteli na podjetje Keramika Koper, ki nas je s pestro ponudbo takoj navdušilo. Odločili smo se, da obiščemo njihovo fizično trgovino.

Najbolj nas je prepričal sodoben način izdelave kopalnic, ki so bile izjemno estetskega videza. Vse kopalnice, ki jih prodajajo v njihovem salonu, so vrhunske kvalitete. Naravnost prevzela pa nas je njihova ponudba ploščic. V Keramika Koper imajo na voljo ploščice vseh velikosti, barv in stilov. Z možem in hčerko smo kmalu ugotovili, da bi že samo ob menjavi ploščic kopalnica izgledala mnogo bolje, saj bi osvežile in pomladile njen videz. Lahko rečemo, da so prav slednje zrcalo sleherne kopalnice.

Keramika Koper nas je presenetila tudi s svojimi cenami. Te niso bile previsoke in preveč navite, ampak popolnoma skladne z našimi pričakovanji. Presenetile so nas tudi številne akcijske ponudbe, ki smo jim bili priča v samem salonu. Zelo nas je pritegnila tudi ponudba izdelave mozaikov po ugodni ceni. Nikoli nismo razmišljali, da bi v kopalnici naredili mozaik, vendar smo se s to idejo kmalu začeli poigravati, ko smo videli, kako lepe, estetsko dovršene in privlačne mozaike izdeluje Keramika Koper. Ko smo izbrali vse kopalniške elemente, smo se odločili podati povpraševanje tudi za izdelavo slednjega, saj menimo, da bi z njim prostor postal še privlačnejši.